המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > ברכות למנהלת החדשה לביה"ס נבון

ברכות למנהלת החדשה לביה"ס נבון

ברכות לדליה ביטון שנבחרה השבוע לתפקיד מנהלת בי"ס יסודי ממלכתי על שם יצחק נבון.

לדליה נסיון חינוכי עשיר של 23 שנים במערכת החינוך ובשנה האחרונה היא ניהלה את בית הספר פינס בגדרה בהצלחה רבה ויצרה קשרים משמעותיים ואיתנים עם קהילת ההורים והצוות החינוכי.

תפיסתה החינוכית מתבססת על יכולתם של אנשי החינוך לחולל שינוי, ולהשפיע על דור העתיד. היא מחליפה את הילה רוט שניהלה בהצלחה את ביה"ס בתקופה מורכבת במיוחד.

ראש המועצה, גבי גאון: "אני מברך על בחירתה לתפקיד ומאחל לה הצלחה רבה עם הצטרפותה למערכת החינוך של מזכרת בתיה. אין לי ספק שדליה יחד עם הצוות החינוכי ובשותפות משמעותית עם קהילת ההורים של נבון, יצעידו את בית הספר ותלמידיו קדימה לפסגות חדשות. קהילת החינוך והמנהיגות החינוכית היישובית במזכרת בתיה מחויבת כולה להצלחת ביה"ס בהובלת דליה."