המועצה המקומית מזכרת בתיה > אירועים >

13/04/2024 | 10:00 | מוזיאון המושבה ע"ש ערן שמיר - רחוב רוטשילד 40 - האירוע הסתיים!

מוזאון מזכרת בתיה ע"ש ערן שמיר נרגש להזמין את הציבור הרחב לערב פתיחת התערוכה של האמנית שירלי וגנר: מכניקה של נשל, שתתקיים בשבת הקרובה בין 10-12.

שירלי וגנר היא אמנית רב תחומית, עבודותיה הוצגו במוזאונים בארצות הברית, באירופה ובישראל והן נכללות באוספים מוזאליים ופרטיים רבים, ביניהם אוסף מוזאון תל אביב לאמנות ואוסף מוזאון Goch בגרמניה. וגנר מרצה במחלקה לאמנות רב־תחומית בשנקר.

התערוכה נערכת במסגרת אירועי חגיגות 140 שנה להקמת מזכרת בתיה והיצירות הן בהשראת אוספי ומבני המוזאון.

בתערוכה יקחו חלק גם תלמידי מגמת האמנות של בתי הספר התיכוניים "קשת" ו"רבין" בעבודת סאונד "הקולות אותם איננו שומעים", המוצבת במבנה המוזאון- בית הפקידות (רוטשילד 40)

שאומנית שירלי וגנר והאוצרת אילנית ארקין יחכו למבקרים בשבת הקרובה בן 10-12.
כתובת המוזיאון רחוב רוטשילד 40

שירלי וגנר