המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > עדכוני פיקוד העורף

עדכוני פיקוד העורף

תושבות ותושבים יקרים,

לאור השיח על המצב הבטחוני נבקש לעדכן כי המועצה נמצאת במוכנות עם צוותי הכוננות. נכון לעכשיו אין כל התרעה על היישוב.

שני עדכונים מפיקוד העורף:

1. נכון לרגע זה, הנחיות פיקוד העורף נותרו ללא שינוי ואין הגבלות חדשות, או הנחיות להצטיידות באמצעים לשעת חירום. יש להמשיך ולעקוב אחר ההנחיות המתפרסמות באתר פיקוד העורף והמועצה.
  2. ישנם שיבושים בקליטת GPS במקומות שונים בארץ וזה יכול להשפיע על ההתראות המתקבלות מהאפליקציה של פיקוד העורף.

על מנת שתוכלו לקבל התרעה באזורכם, גם ללא קליטת GPS, יש להיכנס עכשיו לאפליקציה ולהגדיר את מיקומכם הנוכחי כאזור עניין.

הסבר מפורט תוכלו לקבל בקישור הבא:

נמשיך כמובן לעדכן ככל שידרש.
סופשבוע שקט