המועצה המקומית מזכרת בתיה > אירועים > רוחל'ה מתחתנת

רוחל'ה מתחתנת

07/03/2024 | 20:30 | היכל התרבות ע"ש אריה כספי - האירוע הסתיים!

| התיאטרון העברי | 07.03.24

מאת: סביון ליבריכט.
בימוי: נתן דטנר

שחקנים: נתן דטנר, ועוד 5 שחקנים.

דרמה מרגשת פרי עטה של סביון ליברכט, על פי הסיפור "החתן המושלם של רוחל'ה", מתוך ספרה "צריך סוף לסיפור אהבה". רוחל'ה היפה, החכמה והמוכשרת מצאה סוף סוף חתן בסוף שנות השלושים לחייה!
שלוימה, אביה,(נתן דטנר) אלמן ניצול שואה, יוצא מגדרו מרוב התרגשות. ואולם בעקבות הפגישה עם החתן, שנראה מושלם, נחשפים זכרונות כואבים מהתקופה בפולין.

עם התעוררות הזיכרון של אירוע אחד שהודחק מחליט שלוימה לבטל את החתונה, ואז נחשפת מערכת היחסים הכואבת בין רוחל'ה לבין לאה, אחותה הגרושה ומתגלה סיפור ידידותם המופלאה של אביה של רוחל'ה ושל סטאשק, שחלקו ביחד אהבה גדולה לאמה של רוחל'ה.
משך ההצגה: שעה וחצי.

כרטיסים, בעלות ₪95, כאן