המועצה המקומית מזכרת בתיה > אירועים > סדנת "התפתחות השפה"

סדנת "התפתחות השפה"

25/02/2024 | 20:15 | מרכז קהילתי מפגשים, חדר ניצן - האירוע הסתיים!

היום מתחילים! "גדלים עם מפגשים" שמחים להזמין אתכם/ן לסדרה ייחודית של שלושה מפגשים בנושא "התפתחות השפה" עם הגב' הדר-הודיה ניסן, קלינאית תקשורת בעלת ותק של 12 שנה אשר מלווה את מעונות מפגשים.

במהלך הפגישות תקבלו כלים פשוטים וידע מעשי על הדרך המומלצת לדבר עם ילדיכם כך שיצליחו לממש את הפוטנציאל שלהם בהתפתחות השפה.
פעוט שמסוגל להביע את עצמו ומרגיש שמבינים אותו, בונה בסיס רגשי חזק יותר אשר ילווה אותו כל חייו!

הפגישות תתקיימנה בחדר ניצן, במרכז קהילתי מפגשים בתאריכים 25/2, 7/4, 4/6 בשעה 20.15.
מחיר לסדרת מפגשים 100 ש"ח.

הטבה מיוחדת להורי מעונות ברוש וחמניה – כניסה חופשית בהרשמה מראש!

מידע נוסף והרשמה כאן: http://tinyurl.com/2p8vwppe