המועצה המקומית מזכרת בתיה > שירותים לתושב.ת > שירותים וטרינריים > הודעה על שינוי בפרטים שברישיון להחזקת הכלב

הודעה על שינוי בפרטים שברישיון להחזקת הכלב

לכבוד הרופא הוטרינר הרשותי, מ.מ. מזכרת בתיה

א. הנני מצהיר בזאת שאני רשום כבעליו (*) של הכלב שפרטיו להלן במרכז רישום הכלבים של משרד החקלאות ו/או במשרדי השירות הווטרינרי של המועצה המקומית מזכרת בתיה.
(*) מצהיר שאינו בעל הכלב יצרף יפוי כוח חתום על ידי בעל הכלב וצילום ת.ז. של בעל הכלב).

ב. בהתאם לסעיף 8 (ה') לחוק להסדרת הפיקוח על כלבים, התשס"ג – 2002 ולסעיף 9 לתנאי הרשיון להחזקת הכלב שניתן לי על ידי המועצה המקומית מזכרת בתיה הנני מודיע בזאת על השינוי הבא בפרטים שברישיון להחזקת הכלב:

פרטי בעל הכלב

פרטי הכלב: