המועצה המקומית מזכרת בתיה > אירועים > "עמי ותמי בבית הממתקים" ההצגה המקסימה של "התיאטרון שלנו" מגיעה היום למרכז קהילתי מפגשים🍬.

07/07/2024 | 17:30 | היכל התרבות ע"ש אריה כספי - האירוע הסתיים!

בבסיס ההצגה קבוצת שחקנים מוכשרת ותוססת שמחליטה להמחיז על הבמה את סיפורם של "עמי ותמי": צמד האחים נשלחים אל היער על ידי הוריהם ובדרך צפויות להם חוויות שונות ומוזרות, ורק בעזרת אומץ ונחישות הם מתגברים על כל צרה – ושבים הביתה חזרה!

ההצגה מיועדת לגילאי גן-ג'.

ניפגש היום, יום א', ה-7.7, בשעה 17:30 בהיכל התרבות ע"ש אריה כספי, מזכרת בתיה. קישור לכרטיסים כאן👈: https://tinyurl.com/3beesnbu