המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > עדכון פתיחת מוסדות החינוך 15.04.2024

עדכון פתיחת מוסדות החינוך 15.04.2024

תושבות ותושבים יקרים,

לאור השינוי בהנחיות פיקוד העורף שהתקבל לאחר חצות, אנו נערכים לפתיחת כלל מוסדות החינוך (הפועלים בחופשה) כולל מעונות היום החל מהשעה 10:00, בכפוף להתייצבות הצוותים. אנא עמדו בקשר מול צוות המסגרת החינוכית של ילדיכם.
🍥יש להצטייד בארוחת בוקר לילדים ובכריך נוסף לצהריים לילדי הצהרונים

קייטנות מפגשים – כדורגל, כדורסל, ג׳ימנסט – הודעות על שעת פתיחת הקייטנות יועברו בנפרד בקבוצות הייעודיות. אילוף כלבים – לא תתקיים פעילות היום – מידע בקבוצה הייעודית.

כמו כן ישובו לפעילות המועדוניות, חוגי מפגשים, פעילויות התרבות המתוכננות ופעילות תנועות הנוער.

מערך הסעות החינוך המיוחד לזכאים – לא יפעל בבוקר, אנא היו בקשר עם מלווי ההסעות לגבי סוף היום.