המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > סיורים מוגברים ע"י מח' פיקוח החלק מיום א'

סיורים מוגברים ע"י מח' פיקוח החלק מיום א'

תושבות ותושבים יקרים שימו לב

לקראת חג הפסח אנו מבקשים לשוב ולהזכיר לכל אתרי הבנייה ו/או מבנים הנמצאים בשיפוצים מימים אלה כי יש לנקות ולגדר את אתר הבנייה כחוק לפני החג ולהקפיד על סגירת אתר העבודה בסיום כל יום ובמהלך החג.

יח' הפיקוח של המועצה תבצע סיורים מוגברים בכל אתרי הבניה במושבה וביום ראשון 21/04/2024 בשעות הבוקר יערך סיור כולל ברחבי הישוב.

על מנת להימנע מאכיפה וקנסות אנא ודאו ששטח העבודה וסביבתו נקיים מעשבייה, פסולת בניין, מכולות ו/או כל פסולת אחרת העלולה המהווה מפגע ברשות הרבים ובשטח הציבורי.
יש להקפיד כי שטח המגרש יהיה סגור כראוי בתום כל יום עבודה ובזמן החג.

יח' הפיקוח זמינה לכם לכל שאלה והבהרה בטלפון 08-9371127 או באמצעות מייל pakach@mbatya.org.il .

חג שמח