המועצה המקומית מזכרת בתיה > מידע לתושב.ת > אגפי ומחלקות המועצה > אגף החינוך > יחידת נוער ותנועות נוער במושבה

יחידת נוער ותנועות נוער במושבה

מנהלת יחידת נוער: תמר ראש

טל: 08-9349493

חזון יחידת הנוער

"לאפשר, לעודד וליצור הזדמנויות עבור הנוער במזכרת בתיה , ולסייע לנוער לקחת אחריות ישירה על חייו תוך דגש על: התחשבות באחר, ושמירה על הסביבה"

מחלקת הנוער מקדמת מעורבות והתנדבות של בני הנוער במושבה, ומזמינה אותם להצטרף אלינו ולעבור תהליך משמעותי ואיכותי , המאפשר סיפוק אישי רב.

במחלקת הנוער תמצאו מגוון פעילויות, המשלבות פנאי איכותי, התנדבות ותרומה לקהילה.

שנת הפעילות 2017-18 היא שנה בה תרבות הפנאי של הנוער במושבה יהיה עיניין מרכזי. ונמשיך ולהעמיק את הצלחותינו ולמנף תהליך פיתוח קהילתי באמצעות קבוצות מנהיגות הנוער.

רוצים מידע על תוכניות, סדנאות וקורסים? יש לכם הצעות לפעילויות שמעניינות אתכם? אתם מוזמנים לפנות אלינו בכל דבר.

לפרטים ויצירת קשר:

תמר ראש -מנהלת מחלקת הנוער

noarmazkeret365@gmail.com

חפשו אותנו ב facebook- "נוער מזכרת בתיה"

מועדונוער איגואנה

שדרות אליהו 2, מזכרת בתיה

באיגואנה פועלות קבוצות מנהיגות נוער: מועצת נוער יישובית, תאטרונוער, טרום מד"צים, מד"צים, מד"בים ולהקת הנוער הייצוגית.

ה"איגואנה" משמש כבית לבני הנוער במושבה ומתקיימות בו פעילויות שונות: מפגשים חברתיים, סדנאות קורסים ואירועי פנאי.

ניתן למצוא בו, משחקי שולחן, עמדות אינטרנט, וקונסולות משחק.

ימים ב'-ה' בין השעות 19:00-21:00

בחופשות עד לשעות הקטנות של הלילה.

אתם מוזמנים להתעדכן בפעילות שלנו – פייסבוק "נוער מזכרת בתיה"

מנהיגות נוער:

מועצת נוער ישובית

פרלמנט הנוער היישובי הינו גוף המוביל את המדיניות הנוער במושבה, מייצג את כלל הנוער, בהתנהלות דמוקרטית ופועל למענו.

בפרלמנט הנוער לוקחים חלק כל גופי הנוער הפועלים במושבה, בנושאי חברה וקהילה, זכויות התלמיד, זכויות עבודה ועוד, ולקוחת חלק ומקדמת את אירועי הנוער במושבה.

חפשו אותנו בפייסבוק "נוער מזכרת בתיה"

פרטים נוספים:

קורס מד"צים- מדריכים צעירים

הקורס מיועד לבני הנוער המעוניינים להוביל בתחומי מנהיגות והתנדבות במושבה, ומיועד לתלמידי כיתות ט' בלבד.

בסוף השנה יצאו בני הנוער לסמינר הדרכה מסכם ובסופו יקבלו תעודה הסמכה, המאפשרת להם לעסוק בהדרכה במסגרת הרשות. לאחר שנת הדרכה ראשונה, יקבלו תעודת המדריך הצעיר מטעם מנהל חברה ונער, משרד החינוך.

בואו להנהיג ולהשפיע

תעודת מדריך צעיר מטעם משרד החינוך והתרבות.

הדרכה בשכר בקייטנות הקיץ בתום מסלול ההכשרה.

ניסיון בהדרכה אשר יסייע לך אף בשרותך הצבאי.

חוויות, סיפוק אישי.

פרטים נוספים:

עלות: 100 ₪ שנתי

קורס טרום מד"צים – מדריכים צעירים

קורס לפיתוח מנהיגות, שמטרתה הכנה לקורס מדריכים צעירים, המיועד לכיתות ח'.

במהלך הקורס יירכשו בני הנוער כלים וידע בסיסי בהדרכה, ובסיומו יקבלו תעודת עוזר מדריך צעיר הנוער .

הקורס ייתן כלים מקצועיים ומעשיים להנהגה קהילתית, הקמת וניהול פרויקטים, עמידה מול קהל, שיווק ופרסום, ניהול מתנדבים, הדרכת קבוצות ועוד.

בסוף השנה יצאו בני הנוער לסמינר מסכם.

בואו להנהיג ולהשפיע

ימי שיא,