המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > מידע חיוני לכל בעלי הזכויות וציבור תושבי שכונת "בר לב"

מידע חיוני לכל בעלי הזכויות וציבור תושבי שכונת "בר לב"

רישום תכנית זמ/2/250 שכונת "בר לב"

אנו מבקשים לעדכנכם, כי המועצה פועלת להשלמת הדרישות והתיקונים, שהתבקשו ממשרד המשפטים בעניין. מדובר בתוכנית מורכבת רבת משתנים וגורמים, בין היתר בשל חפיפה עם תוכניות אחרות הן של המועצה והן של גופים ורשויות אחרים.
המועצה מודעת ללחצים, ופועלת באופן עיקבי ושוטף בעניין, מתעדפת את הטיפול ברישום התוכנית ובכוונתה לפעול בהקדם ככל שניתן להגשתה בחוזר לרישום, ככל שהדבר יתאפשר כבר בחודש 7/2024, בהתאם לנהלי הרישום ולדרישות משרד המשפטים.