המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > טורניר טניס שולחן בין-דורי!

טורניר טניס שולחן בין-דורי!

במסגרת שבוע החינוך במושבה ויום המעשים הטובים, מרכז קהילתי מפגשים גאה בהפקת ארוע מיוחד במינו בהובלת מחלקת הגיל הפעיל: טורניר טניס שולחן בין-דורי!🏓

הטורניר, שהפך למסורת שנפסקה עם פרוץ הקורונה, התקיים באולם הספורט ע"ש רפנאל וכלל 12 ממשתתפי חוג טניס השולחן של הגיל הפעיל ו-26 תלמידי כיתות ה' – ו' מבי״ס בן גוריון.

כל משחק כלל 3 מערכות כאשר בכל מערכה שיחקו מבוגר וילד אחד מכל קבוצה מול קבוצה אחרת כאשר הילד השני נח ומעודד. במערכה הבאה התחלפו הילדים ביניהם.

ראש המועצה מר גבי גאון הגיע לפתיחת הטורניר (ואף שיחק כמה משחקים!) ומנכ"לית המרכז הקהילתי, ענת בראל, התרגשה לחלק מדליות לשחקנים יחד עם מנהלת בן גוריון, אורית ארצי. הזוכים בטורניר

🥉גבי קליין והילדים יהונתן יערי ואריאל לוי – מקום שלישי.
🥈משה פלס והילדים אוראל יערי וירדן בנעים – מקום שני.
🥇בוריס זלסקי והילדים יונתן קלבו והדר אביטל – מקום ראשון.
בנוסף חולקו תעודות השתתפות לכל הילדים.

הטורניר הינו כאמור פרי שיתוף פעולה של מחלקת הספורט היישובית, מחלקת הגיל הפעיל ובי"ס בן-גוריון, תודה לאורית ארצי, מנהלת בית הספר, לחמדה קלמוס, תומכת הלמידה ולרחל שחם, רכזת חוג הטניס שולחן במרכז הקהילתי. תודה מיוחדת לפאבל ליסוטצב על הכנת הנוהל, לוח המשחקים וניהול למופת של הטורניר.

המפגש המשותף תורם רבות לחינוך לתרבות הספורט ובעיקר לקשר הבין-דורי במושבה – נתראה בשנה הבאה!