המועצה המקומית מזכרת בתיה > אירועים > מופע הסטנדאפ של גיורא זינגר

מופע הסטנדאפ של גיורא זינגר

29/02/2024 | 21:00 | היכל התרבות ע"ש אריה כספי - האירוע הסתיים!

מועצה מקומית מזכרת בתיה ומרכז קהילתי מפגשים מזמינים אתכם ואתכן למופע הסטנדאפ של גיורא זינגר – שיספר לכם איך זה להיות ישראלי שנולד בארץ למשפחה רוסית, יגרום לכם לתהות שוב האם אתם מרוצים מהזוגיות שלכם ויזכיר לכם למה יצאתם לפרויקט תגלית בצבא🤣.

גיורא, הסטנדאפיסט עם השם המוזר, מפצה על זה עם המון חוש הומור, חדות וכריזמה, ומוכיח שלא חייבים לרדת נמוך כדי להצחיק עם סטנדאפ איכותי ונקי מגסויות. מופע סטנדאפ שיגרום לכם לצחוק, להסתכל במראה ולהבין שאף אחד אינו מושלם, להיפך😅.

חמישי, 29.2, בשעה 21:00 בהיכל התרבות ע"ש אריה כספי.
הכניסה חופשית אך מותנית בהרשמה מראש כאן👈: http://tinyurl.com/2tdkkmtx – עד 4 כרטיסים להזמנה.

המופע עולה במסגרת מיזם משיב הרוח- פרויקט חסר תקדים וראשון מסוגו לסיוע בשיקום ענף התרבות ביוזמת ומימון משרד התרבות והספורט ובניהול החברה למתנ"סים.

גיורא זינגר