המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > השנה במיוחד – לא מנפצים את הפורים!

השנה במיוחד – לא מנפצים את הפורים!

תושבות ותושבים יקרים,

אנחנו כבר 5 חודשים בתוך מלחמת ״חרבות ברזל״, מעבר לעובדה שנפצים מהווים סכנה למשתמשים בהם, רעש הפיצוצים מהווה מטרד לכל אדם ובמיוחד לכל הסובלים מתסמונת פוסט-טראומטית, לחיות המחמד שלנו ולרבים ורבות מאתנו בעת הזו!

הורים – אנא הסבירו לילדיכם על הסכנות הכרוכות בנושא וכן על ההתחשבות שכולנו נדרשים אליה במרחב הציבורי ועשו ככל יכולתכם למנוע את התופעה.

ככל שאתם נתקלים בתופעת הנפצים אנא פנו למוקד היישובי 107 באופן מיידי בטלפון 08-9371107.

גורמי הפיקוח במועצה בשיתוף עם משטרת ישראל פועלים וימשיכו לפעול במלוא חומרת הדין מול מוכרי הנפצים ומפעילי הנפצים.

זה בידיים של כולנו!