המועצה המקומית מזכרת בתיה > אירועים > הקרנת טרום בכורה של הסרט "המנצחים"!

הקרנת טרום בכורה של הסרט "המנצחים"!

05/02/2024 | 08:00 | בספריה - האירוע הסתיים!

יום הקולנוע הישראלי מגיע למזכרת בתיה

הסרט בכיכובם של דניאל ליטמן, יעל שטולמן, עמית פרקש, ידין גלמן, דור ההרי ויואב רוטמן, מציג את מדינת ישראל בשנת 1967, כשהיא שרויה באופוריה שלאחר הניצחון במלחמת ששת הימים. במרכזו סיפורה של נטע אגמון, שחקנית שעולה לתהילה בימי חגיגות הניצחון, אשר מקבלת מן המלחמה בעל אחר מזה ששלחה אליה. בימים בהם איש לא יודע מה מלחמה יכולה לעשות לנפשו של אדם, נלחמת נטע באויב בלתי נראה המשנה את התנהגותו וזהותו של בעלה. נטע מיטלטלת בין הקריירה הנוסקת שלה לבין בעלה הדועך ומדינה שבחסות האופוריה הופכת למיוזיקל.

הסרט היה מועמד ל-4 פרסי אופיר, וזכה בפרס אופיר למוזיקה המקורית הטובה ביותר.

ההקרנה תתקיים ביום רביעי, 7.2, בשעה 20:30, בהיכל התרבות ע"ש אריה כספי. כרטיסים, בעלות 10 שקלים, כאן👈: http://tinyurl.com/3vzuktrk