המועצה המקומית מזכרת בתיה > עדכונים > הצטיינות לנבחרת התלמידים של חט"ב רבין

הצטיינות לנבחרת התלמידים של חט"ב רבין

נבחרת התלמידות והתלמידים המצטיינים של חט"ב בקריית החינוך ברנקו וייס ע״ש רבין, הצטרפה אתמול (13.3) למועדון היוקרתי של בתי ספר מצטיינים בתכנית אילן רמון בנושא מדע וחלל (ספייסלאב).

תלמידות ותלמידי רבין השתתפו יחד עם תלמידי בתי ספר נבחרים אחרים בכנס יריית הפתיחה לפעילויות בתכנית. בשנת הלימודים הבאה ישתתפו תלמידי רבין כנציגי החטיבה בתחרות הארצית בתחום.

תכנית זו מצטרפת לתוכניות מצויינות נוספות המתקיימות בחטיבת הביניים: נבחרת הרובוטיקה, עמ"ט, מצטיינים באנגלית (דיבייט, דוברי אנגלית), כיתות שיא למצטיינים במתמטיקה, העצמת בנות במדעים, הכנה ללמידה אקדמית ועוד.

השבוע התקיימו גם בחינות קבלה לתכנית בר אילן לנוער מוכשר במתמטיקה שאמורה לראשונה לפתוח בשנה״ל הבאה כיתת לימוד במושבה.

ההשקעה בחינוך היא הדבר החשוב ביותר לדור העתיד שלנו🙏🏽